Store

Neurosofie: het filosofisch fundament voor persoonlijke groei

9789460510618
€25.66
Op voorraad
1
Productgegevens

[Nummer #4 in de top 20. Dit boek geeft de filosofische achtergronden waarom we doen wat we doen binnen NLP. De opzet van dit boek is gelijk aan Breintraining zodat je in Breintraining de praktische technieken hebt en in dit boek de filosofische onderbouwing.]

Wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke groei dan wil je het liefst een systeem dat werkt. Echter, zonder wetenschappelijk bewijs is het vinden van een goede manier voor zelfontwikkeling niet zo gemakkelijk. Om je hierbij van dienst te zijn, heeft Neuro-filosoof en NLP Master Trainer Joost van der Leij Neurosofie®: het filosofisch fundament voor persoonlijke groei ontwikkeld.

In het werk van de vroege Nietzsche uit de tijd dat hij zichzelf nog psycholoog noemde, heeft Joost van der Leij krachtige principes voor een goed leven gevonden. In Neurosofie® leer je:
Hoe ons brein aan de hand van de vijf zintuigen werkt.
Op welke manier ons brein betekenis geeft aan de wereld.
Hoe onze taal deze betekenis communiceert.
Wat de beste manier is om je doelen te stellen en bereiken.
Hoe je goed met je emoties om kan gaan.
Wat de verstandigste manier is om goed met andere mensen om te gaan.
Waar je de motivatie en kracht vandaan haalt om alles ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen en iets betekenisvol met je leven te doen.

Naarmate een methode voor zelfontplooiing meer in lijn is met deze principes, zal deze methodiek beter werken. Dat is niet hetzelfde als een wetenschappelijk bewijs, maar met een zo grote filosoof als Nietzsche ligt er een stevig fundament. Een fundament waarop je met een gerust hart en vertrouwen het huis van je eigen persoonlijke groei kan bouwen. Het eindresultaat is dan ook dat je met dit filosofisch fundament jezelf maximaal tot ontplooiing brengt.

Bewaar dit product voor later
Open chat
Hoi,

Leuk om van je te horen. Wanneer je me laat weten wat ik voor je kan doen, dan ga ik zo snel als mogelijk voor je aan de slag.

met vriendelijke groet,

Joost