Store

NLP introductiepakket

Art.nr. nlp-intro
€51.15
Op voorraad
1
Productgegevens

Wanneer je thuis wilt beginnen met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) dan is het goed om te weten dat NLP over drie zaken gaat zodat je voor elk van deze drie zaken de juiste DVD, CD en boek in huis haalt. De beste definitie van NLP is je brein (Neuro) met taal (Linguïstisch) positief beïnvloeden (Programmeren).

De juiste DVD voor je brein (Neuro) is de "NLP Kan Je Leren DVD" waarop vijf demonstraties staan van de vijf belangrijkste NLP techieken om je brein op orde te brengen zodat je je goed gaat voelen, je nare herinneringen loslaat, je weer een goede toekomst krijgt en stopt met piekeren. In de winkel is het tarief van de NLP Kan Je Leren DVD 35,- euro.

Het juiste boek voor het taalgedeelte (Linguïstisch) is "Breintraining: handboek voor moderne NLP" waarin alle NLP taalpatronen uitgebreid aan bod komen. Zowel om heel precies te leren communiceren als om mensen positief te leren beïnvloeden. Het tarief van Breintraining in de winkel is 19,75.

De juiste CD om jezelf positief te beïnvloeden is de "Tijd heelt alle wonden wanneer je met tijdslijnen en NLP werkt" CD omdat je met deze CD onder andere jezelf een dertigjaren plan geeft waarmee je je bewuste en onbewuste doelen op één lijn brengt zodat frustraties en zelfsabotage stoppen en je 100% van de tijd de goede richting op gaat. Het tarief van deze CD is in de winkel 18,75.

In totaal kom je dan uit op een bedrag van rond de 75,- euro, maar wanneer je nu deze drie belangrijke producten als één pakket besteld, dan krijg je dit pakket niet voor 75,- euro, maar voor 49,75 inc. 6% BTW.

Bewaar dit product voor later