Store

NLP Magick: de beste NLP strategieën voor spirituele ervaringen

Art.nr. nlpmagick
€40.88
Op voorraad
1
Productgegevens

[VOORINSCHRIJVING, boek wordt 20 januari 2016 uitgeleverd. Dit boek is een update en uitbreiding van "Word Wie Je Bent". Het boek is van 5 naar 8 hoofdstukken gegaan. Dit boek is een luxe hardcover uitgave.]

Door de eeuwen heen heeft de mens willen groeien. Of het nu bijvoorbeeld ging om meditatie, alchemie of magie, telkens waren er mensen op zoek naar de juiste manier tot zelfontwikkeling. Bij gebrek aan een goed wetenschappelijk inzicht in hoe de neurologie van ons brein werkt, hield men zich staande met verhalen, rituelen en symboliek. Veel van deze zaken passen vandaag de dag niet meer in ons wereldbeeld en worden afgedaan als mythe en fantasie. En dat is jammer, want misschien gooien we de baby met het badwater weg. Want los van de beperkingen en vreemde ideeen die in tal van verschillende theorieen over en methoden tot zelfontwikkeling van weleer zaten, is er wellicht toch een achterliggend patroon te ontdekken dat wij, moderne mensen van vandaag de dag, kunnen gebruiken om onszelf verder te ontwikkelen.

In NLP Magick laat Joost van der Leij zien dat het zelfs heel goed mogelijk is om zo"n pad voor spirituele groei uit te stippelen. Op basis van tal van spirituele, mystieke en magische concepten laat hij zien dat er een manier is om je leven in balans te brengen zonder dat je in hoeft te gaan tegen algemeen geldende wetenschappelijke inzichten. Met NLP Magick heeft Joost van der Leij een methode ontwikkeld om de vier elementen, aarde, water, lucht en vuur met elkaar in evenwicht te brengen. Op die manier krijg je het beste op het gebied van werk, relaties en inkomen (aarde), je goed voelen en goed met emoties omgaan (water), goed redeneren, communiceren en hypnotiseren (lucht) en tenslotte wilskracht ontwikkelen om je grootste aspiratie te realiseren (vuur). Dankzij het gebruik van NLP en hypnose bij NLP Magick krijg je op een gemakkelijke en ontspannen manier de beste NLP strategieën voor spirituele ervaringen.

INHOUDSOPGAVE:

Voorwoord
Inleiding
Vier vormen van spiritualiteit

Spiritualiteit voor atheïsten, atheïsme voor spirituele mensen

Ervaring versus verklaring

De vier taken van het onbewuste
Esoterie versus exoterie

De rol van initiatie

Boom des levens

Makrokosmos versus mikrokosmos

Hoge versus lage magie

Fase 0 – Uitproberen: het begin van de reis

De geheime routebeschrijving

Fase 1 – Aarde: gezondheid, geld en seks

Een gezond en fit lichaam

Vrij van zorgen over geld

Vrij van seksuele frustraties

Het ritueel van de middelste pilaar

Fase 2 – Water: goed omgaan met emoties en het vinden van de ware liefde

Grip op emoties en gevoel

Een langdurige relatie met je grote liefde

Het pentagram ritueel

Fase 3 – Lucht: ratio, communicatie en hypnose

Wetenschappelijk leren redeneren

Excellent communiceren

Fase 4 – Vuur: wilskracht en aspirati

Het trainen van je wilskracht met HypnoYoga

Aspiratie: je grote droom ontdekken en realiseren

Bijlages

De rest van je ware pad

Neurosofie®

Droom-coöp

Welzijn begint met intolerantie


Bewaar dit product voor later