Store

NLP Kan Je Leren

9789460510649
€35.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Scene 1: De gevoelsomdraaitechniek (6 minuten)

De gevoelsomdraaitechniek is de belangrijkste moderne NLP techniek die er is. Met deze techniek kan je rechtstreeks je gevoel veranderen. Op deze manier stop je elke willekeurige negatieve emotie en vervang je die door willekeurig welke andere positieve emotie. Of je nu last hebt van angst, woede, verdriet of stress om er maar een paar te noemen, met deze techniek stop je deze en vervang je ze door rust, kalmte, ontspanning, zelfvertrouwen of kracht.

Scene 2: Zwart/wit terugspoeltechniek (12 minuten)

De een na belangrijkste techniek is de zwart/wit terugspoeltechniek. Deze techniek is op twee manieren te gebruiken: zowel voor beelden uit het verleden als beelden over de toekomst. Nare of traumatische herinneringen uit het verleden die in het brein genesteld zitten, worden geneutraliseerd zodat zij geen trigger meer kunnen zijn voor slechte gevoelens. Bij zorgen over de toekomst, angst of een fobische reactie worden de beelden van het ingebeelde rampscenario geneutraliseerd en daarna vervangen door krachtige positieve beelden waardoor je je weer goed gaat voelen. Beide versies komen in deze demonstratie aan bod.

Scene 3: Technieken om gepieker te stoppen (12 minuten)

Nadat je grip op je gevoel hebt gekregen en controle over de beelden die je in je hoofd haalt, wordt het tijd om te leren de juiste gedachten te denken. In deze scene komen drie technieken aan de orde om dat te bereiken. Als eerste word je geleerd hoe je met de sexy stem techniek negatieve gedachten kan laten verdwijnen. Daarna krijg je de techniek te zien hoe je anti-relativeren kan gebruiken om negatieve gedachtepatronen onderuit te halen en tenslotte zie je hoe je met mantra-yoga meer rust in je hoofd brengt en ervoor zorgt dat er überhaupt minder overbodige gedachten zijn.

Scene 4: Schwisshhhh (7 minuten)

Voor de eerste keer door mij opgenomen op video, de Schwisshhh techniek, om ervoor te zorgen dat je een beter zelfbeeld krijgt. Als mensen een negatief zelfbeeld hebben dan is dat letterlijk een stom plaatje van zichzelf waar ze te veel geloof aan hechten. Door middel van de Schwisshhh techniek wordt er afscheid genomen van dit negatieve zelfbeeld en wordt dit plaatje vervangen door een krachtig beeld van de meest positieve versie die je van jezelf kan maken met een beetje hulp van mij.

Scene 5: Tijdslijntechnieken (20 minuten)

Tijd speelt een grote rol in ons leven en ook in ons brein. Vandaar dat er veel NLP technieken zijn die met tijdslijnen werken. In deze scene zie je vier toepassingen. Allereerst zie je hoe je ontdekt hoe jouw tijdslijn precies loopt. Daarna leer je hoe je je tijdslijn kan optimaliseren. Vervolgens leer je hoe je voor je onbewustzijn een dertig jarenplan maakt en op je tijdslijn plaatst. Tenslotte leer je hoe je je goede gevoel uit scene 1 de toekomst in kan projecteren, zodat je op alle momenten dat je het kan gebruiken zo maar extra kracht, rust en zelfvertrouwen krijgt.

De DVD omvat 57 minuten. De opnames en het geluid zijn dan van televisie-kwaliteit.

Bewaar dit product voor later