Store

Klein Boekje Hoop eBook

Art.nr. eBooks002
€5.00
Op voorraad
1
Productgegevens

In het boekje komen in negen hoofdstukken de volgende onderwerpen aan bod:

- Inleiding over de kracht van hoop – Het is belangrijk altijd hoop te houden. Hoe slecht het ook gaat, het kan ook weer beter gaan.
- Twee noodzakelijke voorwaarden voor een gelukkig leven – Je leren goed voelen om niets en leren goede beslissingen te nemen zorgen ervoor dat het grootste deel van de ellende die een mens mee kan maken uit je leven verdwijnt.
- Hoe krijg je een krachtige en sterke motivatie – Voel je je eenmaal goed en zijn problemen grotendeels voorbij, dan wordt het zaak iets van je leven te maken.
- Hoe gebruik je de kracht van dromen – De meeste mensen die ik ken hebben een te kleine ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een veel grotere droom heeft en dat hij deze op wonderbaarlijke wijze kan bereiken.
- Hoe breng je de basis van je leven op orde – Alle ontwikkeling begint met voldoende inkomen zodat je ook de tijd krijgt om het beste uit jezelf te halen.
- Het krijgen van een sterk, gezond en krachtig lichaam – Ook op lichamelijk vlak gebeuren wonderen. Afhankelijk van de situatie is de kans erop soms niet groot, maar houd de optie altijd open.
- Hoe krijg je een fantastische relatie – Ik weet niet wat belangrijker is: liefde of gezondheid. Zorg er dus voor dat beide in je leven zijn.
- Zelf wonderen verrichten – Ben je zelf eenmaal voldoende gegroeid, dan is er niets mooier om zelf ook andere mensen verder te gaan helpen.
- Verder leren en leren toepassen in de praktijk – Al deze zaken zijn op eenvoudige wijze zelf te leren.

Bewaar dit product voor later