Store

Het Omgaan met Angst en Onzekerheid pakket

Art.nr. pakket-omgaan-met-angst
€79.94
Op voorraad
1
Productgegevens

Wanneer je zelf thuis angst en/of onzekerheid wil aanpakken, dan heb je het juiste boek, de juiste CD en de juiste DVD nodig.

Het juiste boek is Breintraining: handboek voor moderne NLP. In dit boek kan je alle NLP technieken stap voor stap nalezen die nodig zijn om angst en onzekerheid te stoppen. Winkelprijs van Breintraining is 19,75 euro.

De juiste CD is De Leer Je Goed Voelen CD (normaal tarief 24,95). Op deze CD zijn alle relevante NLP technieken om angst en onzekerheid te stoppen door mij ingesproken. Al meer dan 5.000 mensen zijn met deze CD aan de slag gegaan. Een reactie is:

"Beste Joost,

'Wow!' Wat een fantastische CD.Dit werkt heel goed bij mij! Komt dit door mijn gevoeligheid? Ik kan nu echt lachen met nare en ellendige toestanden, heel leuk."

De juiste DVD is uiteraard de Omgaan met Angst en Onzekerheid DVD (normaal tarief 25,- euro). Die heb ik speciaal voor dit onderwerp gemaakt zodat mensen beter leren omgaan met angst en onzekerheid.

Maar er is nog een DVD die zeer relevant is, namelijk de NLP Kan Je Leren DVD (normaal tarief 35,- euro). Daarop staan vijf belangrijke demonstraties van NLP technieken.

Wanneer je dit los aanschaft is het tarief meer van 100,- euro, maar wanneer je het nu als één pakket aanschaft, dan krijg je deze vier belangrijkste producten voor het goed omgaan met angst en onzekerheid voor dit pakkettarief:

Voor NLP coaching, ga je naar NLP Master Coach

Bewaar dit product voor later