Store

Het Neurogram pakket

Art.nr. neuro-pakket
€102.57
Op voorraad
1
Productgegevens

Wat je nodig hebt om het Enneagram te leren kennen, is het juiste boek en de juiste DVD over het Enneagram.

Omdat het Neurogram verreweg de beste versie van het Enneagram is, is het beste boek over het Enneagram: "Het Neurogram: je persoonlijkheid neurologisch verklaard met het Enneagram". Normaal gesproken is het tarief voor dit boek 16,25 in de boekwinkel.

De beste DVD over het Enneagram is "De Essentie van het Enneagram" DVD set. Dit is een driedubbel DVD met zes uur lang alle informatie over het Enneagram die er is. Je leert er alles. Van je eigen persoonlijkheid ontdekken, het Enneagram type van andere mensen vaststellen, zowel in het geheim als openlijk, goed leren omgaan met jezelf als met anderen en leren hoe je aan de hand van iemands Enneagramtype iemand het beste kan beïnvloeden. In de boekwinkel is "De Essentie van het Enneagram" DVD set aan te schaffen voor 97,- euro.

Totaal niet essentieel is "De Enneagram Show" DVD. Dit is een 90 minuten durende opname van mijn theatershow over het Enneagram. Niet essentieel, maar je leert er wel veel van. Vooral omdat je van elk type iemand uit het publiek op het podium ziet komen en dan ziet hoe zij of hij reageert op de vragen om iemands Enneagram type te bepalen. Normaal is het tarief voor de Enneagram Show DVD 25,- euro.

In totaal gaat het dus om producten voor meer dan 140,- euro die ik speciaal voor mensen die niet naar het Neurogram Weekend kunnen komen in één pakket aanbiedt het tarief van 99,75.

Bewaar dit product voor later