Store

Excellent Ondernemen met NLP en het Enneagram pakket

Art.nr. ondernemen-pakket
€102.57
Op voorraad
1
Productgegevens

Vaak vragen ondernemers die meer klanten kunnen gebruiken of mensen die erover nadenken om ondernemer te worden of ik hen kan helpen met raad en daad. Daar staat ik altijd positief tegenover, alleen ontbreekt mij vaak de tijd om dat voor een redelijk tarief te doen of ontbreekt het de ondernemer (in spé) het aan het budget om mij toch te verleiden in actie te komen.

Om die reden heb ik een ideaal pakket samengesteld zodat je zelf thuis alle stappen kan nemen om ervoor te zorgen dat je onderneming meer klanten krijgt. Daarvoor heb je dan wel het juiste boek en de juiste DVD voor nodig.

De juiste DVD is de driedubbel DVD set "Excellent ondernemen met NLP" (97,- euro in de winkel) wat een integrale weergave is van mijn Branding, Marketing & Sales workshop. In totaal zes uur materiaal over de drie belangrijkste onderdelen van een onderneming:

  1. Branding: branding heeft niets met je logo of hoe je website eruit ziet te maken, maar met de relatie die je opbouwt met je klant. Branding geeft je klant de reden waarom ze bij jou dienen te gaan kopen en nooit elders.
  2. Marketing: marketing zorgt ervoor dat je in contact kan komen met potentiële klanten.
  3. Sales: sales zorgt ervoor dat, wanneer je in contact bent met een potentiële klant, je ook daadwerkelijk een deal sluit met deze klant.

Wat je keer op keer mis ziet gaan bij ondernemen is een of meerdere van deze drie onderdelen. Of de branding ontbreekt en dan maakt het niets uit hoeveel marketing je doet en hoeveel potentiële klanten je spreekt, want deze klanten hebben geen reden om bij jou te kopen! Of de marketing ontbreekt en dan zijn er geen potentiële klanten. Of de sales ontbreekt en dan wordt er nooit een deal met potentiële klanten te gesloten. Bij de meeste organisaties waar te weinig klanten zijn, ontbreken zelfs twee van de drie noodzakelijke voorwaarden. En met enige regelmaat ontbreken zelfs alledrie!

Het juiste boek is "Onbeperkt aan de slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram (Prijs in de winkel 17,50).

In dit boek kan je alles nog een keer nalezen. Van de achterkant van het boek:

Joost van der Leij heeft het boek over ondernemen geschreven dat hij had willen hebben toen hij aan zijn eerste (en tweede) onderneming begon. De focus van dit boek ligt op Branding, Marketing en Sales en het belang van de ondernemer zelf bij deze drie. Aan bod komen de volgende onderdelen: - Het mooie leven van de ondernemer - De essentie van ondernemen - Starten als ondernemer - Hoe maak je een businessplan - Financiering binnenhalen - Direct Response Branding - Pull Marketing - Hard selling - Je zakenpartner inschatten met het Enneagram

Als bonus krijg je er nog de DVD "Teambuilden met het Enneagram" (Prijs in de winkel 15,-) erbij voor het geval dat je onderneming uit meerdere mensen bestaat. (Maar ook handig in het goed omgaan met klanten en andere mensen.)

In totaal is dit de waarde van dit pakket meer dan 130,- euro wanneer je alles bij elkaar optelt. Maar gelukkig kan ik je dit pakket aanbieden voor 99,75 wanneer je nu dit pakket bestelt. Dus schaf dit pakket direct aan en begin meteen thuis je onderneming op orde te brengen.

Update 27-12-2016: we werken nu samen met het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) van de business school van de Vrije Universiteit. Alles hierover valt hier te lezen: zakelijk NLP

Bewaar dit product voor later