ABC-NLP Awareness Sessie

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Omdat bijna nog niemand weet wat ABC-NLP precies inhoudt, organiseer ik met enige regelmaat een Awareness Sessie over ABC-NLP van 14 tot 16 uur bij TIOUW in Amstelveen. In het onderstaande formulier zie je de datum van de eerstvolgende awareness sessie. ABC-NLP is de combinatie van het ABC model uit de toegepaste gedragsanalyse en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

Het doel van deze sessie is om een uur te besteden aan het ABC-model. In dat uur leer je hoe je ABC-analyses kan maken zodat je ongewenst gedrag beter kan stoppen en gewenst gedrag beter in stand kan houden. Veel mensen herkennen bij zichzelf dat ze het moeilijk vinden om gewenst gedrag vol te houden en dat tegelijkertijd het lastig is om met ongewenst gedrag te stoppen. Je ziet hoe vaak ik het over gewenst en ongewenst gedrag heb. Tijdens de Awareness Sessie gaan we dieper in op wat gedrag precies is. Verder leer je wat er allemaal onder gewenst gedrag valt en wat er onder ongewenst gedrag valt.

In het tweede uur ga ik dieper in op hoe ik het ABC model integreer in veel NLP technieken zoals tijdslijnen en de zwart/wit terugspoeltechniek. Tijdens dat uur leer je dan ook hoe je met NLP ervoor kan zorgen dat je verleden opgeschoond en geneutraliseerd wordt. Want wat er in het verleden is gebeurd, is dat gewenst gedrag, waar je op een gegeven moment mee bent opgehouden, of is gestraft of is genegeerd. En dat ongewenst gedrag waar je maar mee doorgaat, is beloond. Dankzij de combinatie van het ABC model en NLP, is het mogelijk om de links die in je brein zijn gelegd tussen gewenst gedrag en straf en ongewenst gedrag en beloning te doorbreken zodat het gemakkelijker wordt om te stoppen met ongewenst gedrag en door te blijven gaan met gewenst gedrag.

Logistieke details:
Data: zie formulier hieronder
Tijden: Van 14 tot 17 uur.
Locatie: NLP.amsterdam, Startbaan 8, 1185 XR Amstelveen
Parkeren: er is meer dan genoeg ruimte om gratis te parkeren
Route: de locatie ligt in de buurt van de A9
Openbaar vervoer: de bus en de sneltram stoppen op enkele minuten lopen afstand

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in hoe ze hun eigen gedrag en dat van andere mensen positief kunnen beïnvloeden. Je hoeft geen voorkennis te hebben van NLP of toegepaste gedragsanalyse. Mocht je dat wel hebben dan is de ABC-NLP Awareness Sessie nog steeds heel interessant omdat het een geheel nieuwe ontwikkeling binnen NLP is.

Wanneer je mee wilt doen, schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Het tarief voor de ABC-NLP Awareness Sessie is 20,- euro inc. 21% BTW. Daarvoor krijg je dan niet alleen koffie en thee, maar ook het door mij geschreven standaardwerk voor NLP, Breintraining: handboek moderne NLP ter waarde van 19,75. Kortom, alle reden om mee doen. Dus schrijf je vandaag nog in: