Store

Het Hypnose Pakket

Art.nr. hypnose pakket
€50.90
Op voorraad
1
Productgegevens

In het Hypnose Thuisstudie pakket zitten de volgende drie producten:

Uiteraard de beste hypnose DVD, "Hypnotiseren Kan Je Leren" (winkelwaarde 35,-) met de tien belangrijkste hypnose-demonstraties. Op die manier kan je stap voor stap zien wat je allemaal met hypnose kan.

Daarnaast het beste boek voor hypnose: "Breintraining: handboek voor moderne NLP" (winkelwaarde 19,75). NLP is een geheim codewoord voor hypnose. Vandaar dat je hypnose het beste leert wanneer je aan NLP doet. Geen Nederlands boek is zo volledig, correct en legt NLP en hypnose zo helder uit als Breintraining. Alleen hier vind je alle NLP en hypnotische taalpatronen in het Nederlands.

Tenslotte, als bonus, de "Innerlijke Schoonheid en Spirituele Groei Trance en Hypnose" CD (winkelwaarde 17,-) met daarop een uur lang hypnotische trances met onder andere Time Distortion om te zorgen dat tijd voortaan langzamer gaat wanneer je plezier hebt.

Als je deze producten los aanschaft dan ben is het bedrag meer dan 70,- euro. Maar wanneer je deze producten als één pakket aanschaft dan is het tarief slechts 49,50. Dus wanneer je meer over hypnose en NLP wilt leren, schaf dit thuisstudiepakket dan vandaag aan!

Voor meer informatie over NLP en hypnose inclusief een gratis rapport van Richard Bandler en mij, zie NLP Hypnose

Bewaar dit product voor later