Store

De Taomanager: ongekende vermogens voor leiders, managers en directie

Art.nr. 9789460510779
€40.88
Op voorraad
1
Productgegevens

[Nummer #12 in de top 20. Dit is de speciale editie van de Tao van Joost voor managers en bestuurders waarbij de wijsheid van de Tao en de praktische kant van NLP worden gecombineerd om goed een bedrijf of organisatie aan te sturen.]


De Tao is twee en een half duizend jaar geleden opgeschreven nadat het in de eeuwen daarvoor in China furore gemaakt had als een effectieve manier om complexe organisaties te managen. Sindsdien hebben slimme managers het door de jaren heen zich eigen gemaakt, er op voortborduurd en er nieuwe inzichten aan toegevoegd. De grootste aantrekkingskracht van de Tao is dat zij belooft dat je als manager alles wat je maar wilt kan bereiken zonder daar iets voor te hoeven doen. Deze en andere ongekende vermogens worden in het vooruitzicht gesteld aan de taomanager.


Managementfilosoof Joost van der Leij heeft de Tao vertaald en bewerkt waardoor er een versie is ontstaan die op een briljante wijze de oorspronkelijke betekenis & bedoeling van de Tao weergeeft en tegelijkertijd direct laat zien hoe je deze eeuwenoude wijsheid concreet inzet in onze huidige complexe samenleving, organisaties, bedrijven en overheidsdiensten. De Taomanager is een boek voor leiders, managers en directieleden om hen te helpen boven zichzelf uit te stijgen en vermogens voor goed leiderschap in zichzelf te ontdekken waar zij zelf nooit van hebben durven dromen.

Met de Tao in handen brengt eenieder zich naar een aanzienlijk hoger niveau van functioneren. Zozeer zelfs dat je met recht mag spreken van iemand die binnen een organisatie alles bereikt zonder iets te doen: de taomanager!


De taomanager is een onderdeel van Spirituele NLP

Bewaar dit product voor later