Store

Brieven om beter te worden

Art.nr. 9789460510380
€15.42
Op voorraad
1
Productgegevens


[Nummer #18 in de top 20. Dit boek is een overzicht van het nieuwsbriefarchief van Joost van der Leij. Er staan veel pareltjes in en het is een onderschat boek. Al was het maar omdat je het aankoopbedrag van dit boek als korting terugkrijgt wanneer je een training bij Joost van der Leij volgt.]

"Meer dan 50.000 mensen ontvangen met grote regelmaat de nieuwsbrieven van Joost van der Leij van The Institute of Unconventional Wisdom. Net zoals Joost van der Leij in tal van gratis rapporten op zijn website www.tiouw.nl uitlegt hoe je zaken in je leven kan verbeteren, zo bevatten deze nieuwsbrieven elke keer weer een positief bericht over een van de volgende vijf hoofdthema's:

- Problemen oplossen
- NLP en Hypnose
- Het Enneagram
- Spiritualiteit
- Business

De eerste nieuwsbrief is in 2005 verstuurd en sindsdien zijn er meer dan tweehonderd verstuurd. De nieuwsbrieven van de eerste vijf jaar zijn in dit boek verzameld en per thema gegroepeerd. Elke nieuwsbrief op zich geeft een stuk inzicht, een techniek of suggesties voor een beter leven. Tezamen vormen al deze nieuwsbrieven een werk waarmee je daadwerkelijk verder komt in het leven.

Wanneer je Brieven om beter te worden aanschaft, dan vind je in Brieven om beter te worden een waardebon ter waarde van 15,- euro voor korting op een van de workshops of trainingen van Joost van der Leij. Op die manier verdien je dit boek automatisch weer terug.

Bewaar dit product voor later