Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Joost van der Leij

Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij heeft naast zijn zeer uitgebreide kennis en kunde in NLP en hypnose ook een sterke academische filosofische achtergrond. Als enige NLP trainer ter wereld geeft Joost van der Leij als gastdocent de NLP opleiding op een top #100 universiteit. Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is namelijk makkelijk om te doen, maar moeilijk te doorgronden. Dit heeft ermee te maken dat NLP meer op filosofie is gebaseerd dan op psychologie. Wereldwijd zijn het aantal NLP trainers die NLP daadwerkelijk doorgronden op één hand te tellen. Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij is er daar een van.

In zijn academisch filosofische boeken “De Logica van Onzekerheid: de subjectieve Bayesiaanse filosofie van Bruno de Finetti”,  “Meer Dan Waar: hoe wij met triangulatie het leven betekenis geven” en “Psychologie Zonder Inhoud: waarom een syntactische aanpak beter werkt”, geeft Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij de basis van een goede onderbouwing van wat we met NLP doen. Op basis daarvan heeft hij het mogelijk gemaakt om NLP op de universiteit te geven. Samen met het Aubrey Daniels Research Institute for Behavioral Analysis ontwikkelt hij ABC-NLP, de combinatie van NLP en het ABC-model uit de gedragsanalyse.

Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij is de belangrijkste Nederlandstalige NLP trainer van The Society of NLP® van Richard Bandler, de grondlegger van NLP. Niet alleen organiseert Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij de seminars met Richard Bandler in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, maar geeft hij wereldwijd trainingen in NLP. Zijn internationale trainingen vinden plaats in Delhi, London, Oslo en Leuven. Joost van der Leij is de enige Nederlandse NLP trainer die in een van de boeken van Richard Bandler in het dankwoord staat.

  • Company:The Institute of Unconventional Wisdom
  • Short Bio:Licensed NLP Trainer Joost van der Leij is de enige NLP trainer wereldwijd die NLP op een universiteit geeft. Bovendien werkt hij nauw samen met Richard Bandler, de grondlegger van NLP.
  • http://joostvanderleij.nl/
Go back

Sessions