Event description

Er zijn twee manieren om te communiceren: 

  1. Communiceren om te verhelderen. Je verheldert door specifiek te zijn. Je dient zo min mogelijk relevante details weg te laten, te verdraaien of te generaliseren. Vanwege alle aandacht voor details vinden de meeste mensen deze vorm van communiceren verdacht irritant.
  2. Communiceren om te beïnvloeden. Je beïnvloedt mensen door specifiek te lijken. Je dient dan zoveel mogelijk details weg te laten, te verdraaien en te generaliseren. Op die manier creëer je in je communicatie ruimte die de toehoorder dan invult vanuit zijn eigen ervaring. Omdat deze vorm van communicatie zo goed aansluit bij de belevingswereld van de ander, vinden mensen deze manier van communiceren heel prettig.

In ons gratis eBook Top Drie Meest Invloedrijke Taalpatronen, staan – zoals de titel doet vermoeden, de top drie meest invloedrijke taalpatronen. Deze zijn:

  1. Het iBevel.
  2. Vooronderstellingen.
  3. Oorzaak/gevolg redenering.

Maar het is een wereld van verschil tussen erover te lezen en er bewust mee bezig te zijn en ze daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Want ons vermogen om te spreken en te schrijven is voor het overgrote deel een vermogen van ons onbewustzijn. Wanneer je bewust probeert om taalpatronen te leren, dan kun je wel die kennis doorgeven aan een ander, maar zul je ontdekken dat vervolgens deze taalpatronen amper in je taalgebruik terug te vinden zijn. De reden is dat je onbewustzijn er nooit in is getraind.

Er zijn maar een handjevol trainers die het vermogen hebben om rechtstreeks het onbewustzijn van de ander te trainen. Gelukkig is Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij zo’n trainer die je onbewuste weet te bereiken. Om die reden organiseren we een Taalpatronen Awareness Sessie om je laagdrempelig de kans te geven je onbewustzijn te trainen in de drie meest invloedrijke taalpatronen. 

In deze twee uur durende workshop komt de gehele top drie aan bod. Wanneer je meedoet met de Taalpatronen Awareness Sessie dan wordt je onbewustzijn getraind om deze drie taalpatronen automatisch en vanzelf te gebruiken. Zodat je elke keer dat je praat en elke keer dat je schrijft, slimme taalpatronen gebruikt om je persoonlijke effectiviteit te vergroten en ervoor te zorgen dat mensen vaker doen wat jij wil.

De logistieke details van deze bijzondere workshop zijn:

Locatie: NLP.amsterdam

  • Adres: Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen
  • Datum: zie formulier hieronder
  • Tijden: van 14 tot 16 uur
  • Tarief: 20 euro. Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van Breintraining (ter waarde van 19,75), het door Joost geschreven standaardwerk voor NLP. Hierin staan alle dertig hypnotische taalpatronen in beschreven.

Kortom, wanneer je je eigen persoonlijke effectiviteit wil vergroten en niet alleen kennis hebben van de drie meest invloedrijke taalpatronen, maar ook je onbewuste getraind hebben om ze in de praktijk te gebruiken, schrijf je dan in voor deze awareness sessie door het onderstaande formulier in te vullen of een email te sturen naar marie-jose@tiouw.com met mededeling dat je aan deze awareness sessie mee wilt doen.

Register