Event description

Management Cybernetics wordt veel gebruikt in de Verenigde Staten. Ondanks dat ik het in de jaren negentig op de Universiteit Utrecht heb geleerd, is Management Cybernetics in Nederland nog niet heel bekend. En dat is vreemd, want nergens ter wereld is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) zo populair als in Nederland. Er is een hele duidelijke link tussen Management Cybernetics en NLP. Vandaar dat elke NLP beoefenaar die werkt binnen een organisatie zich eigenlijk dient te bekwamen in Management Cybernetics.

Om hiervoor te zorgen, organiseer ik de Management Cybernetics Awareness sessie zodat jij leert hoe Management Cybernetics in elkaar steekt en wat de link met NLP is. Uiteraard zal ik alvast een tipje van de sluier oplichten. NLP is een manier om menselijk gedrag in kaart te brengen. Hiervoor maakt NLP gebruik van het TOTE-model. Het TOTE-model is een vorm van cybernetica. Het TOTE-model werkt met een feedback-loop waarbij je je gedrag aanpast als je je doelen niet bereikt. Wat Management Cybernetics doet, is het TOTE-model gebruiken om een gehele organisatie te modelleren en te diagnosticeren.

Naast de link met NLP heeft Management Cybernetics ook een link met Organizational Behavior Management (OBM). OBM draait om het ABC-model wat laat zien hoe geconditioneerd gedrag werkt. Bij ABC-NLP combineren we 11NLP met het ABC-model omdat je daarmee veranderingen langdurig bestendig maakt.

Tijdens de Management Cybernetics Awareness sessie gaan we de volgende drie zaken leren:

  1. Het TOTE-model en hoe je hiermee gedrag in kaart brengt.
  2. Management Cybernetics en hoe je hiermee een organisatie modelleert en diagnosticeert.
  3. Hoe je het ABC-model in zowel het TOTE-model als Management Cybernetics integreert.

De logistieke details zijn:

  • Locatie: NLP.amsterdam
  • Adres: Binderij 7-L, 1185 ZH, Amstelveen
  • Datum: zie formulier hieronder
  • Tijd: 14 tot 16 uur
  • Tarief: 15,- euro

Deze sessie is bedoeld voor alle mensen die zich bezighouden met management en organisaties, alsmede alle mensen die een NLP Practitioner of NLP Master Practitioner hebben gedaan en werkzaam zijn binnen organisaties. Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van mijn boek “Management Cybernetics: gezonde financiën en gezonde medewerkers”. Inschrijven is 100% veilig want je kunt altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos annuleren. Wanneer je met deze sessie mee wilt doen, schrijf je dan in door het formulier onder aan de pagina in te vullen:

Register