Event description

ABC-NLP is de combinatie van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en het ABC-model uit de toegepaste gedragsanalyse. Elke NLP Practitioner opleiding die ik vandaag de dag geef, is een ABC-NLP Practitioner. De reden is dat met de toevoeging van het ABC-model NLP nog beter werkt!

Dat beweren we niet zo maar, dat hebben we goed onderzocht. Dankzij het statistisch onderzoek naar NLP geef ik nu de ABC-NLP Business Practitioner op de Vrije Universiteit van Amsterdam. In de onderstaande grafiek zie je hoeveel beter ABC-NLP werkt:

Vergelijking statistisch onderzoek normale NLP en ABC-NLP in de periode 2013-2017

Vergelijking statistisch onderzoek normale NLP en ABC-NLP in de periode 2013-2017

Zoals je kan zien, onderzoeken we zes belangrijke resultaten die je met NLP dient te bereiken. De basis zijn de vier NLP basistechnieken, namelijk:

  1. Je goed kunnen voelen ongeacht of je in goede of slechte omstandigheden verkeert.
  2. Het verleden kunnen loslaten en vergeten.
  3. De toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.
  4. Geen gepieker en in plaats daarvan juist constructieve gedachten.

Daarnaast kijken we naar het aantal mensen dat (5) al deze vier NLP basistechnieken goed kan toepassen (een compleet succes) of (6) genoeg van deze vier NLP basistechnieken kan gebruiken om een gelukkig leven te leiden (overall succes). Je ziet dan dat bij normale NLP het complete succes bij 49% van de mensen lukt, terwijl bij ABC-NLP dit percentage 61% is. En bij een overall succes zie je bij normale NLP dat het bij 78% van de deelnemers lukt, maar dat bij ABC-NLP dit bij 93% lukt. Kortom, ABC-NLP werkt een stuk beter dan normale NLP.

Tegelijkertijd krijg je bij mijn ABC-NLP Practitioner alle methoden, technieken en modellen die in de standaard NLP opleiding zitten. Het programma voldoet voor 100% aan het officiële curriculum van The Society of NLP® van Richard Bandler, de bedenker van NLP. Je ontvangt na afloop dan ook het officiële Licensed NLP Practitioner™ certificaat en mag dan ook het officiële NLP Seal of Quality gebruiken in je marketing of je op website mocht je dat willen.

Seal of Quality of The Society of NLP

Seal of Quality of The Society of NLP

Tegelijkertijd vind ik het veel belangrijker om duidelijk te maken wat voor voordelen het doen van de ABC-NLP Practitioner voor je heeft dan om er alleen maar technisch naar te kijken. Hieronder zie je voor elke sessie van een of een halve dag wat het programma is, wat je er precies leert en wat je er aan hebt (klik op elke sessie voor een specifieke beschrijving van die sessie):

Speakers

Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Joost van der Leij

  • The Institute of Unconventional Wisdom
  • Licensed NLP Trainer Joost van der Leij is de enige NLP trainer wereldwijd die NLP op een universiteit geeft. Bovendien werkt hij nauw samen met Richard Bandler, de grondlegger van NLP.

Register